SOSU-hjælper

Har du mod på mennesker? Som SOSU-hjælper skaber du sammenhæng og livskvalitet hos ældre, syge og handicappede. Du bliver den gennemgående person i borgerens liv. Dit professionelle bidrag med alt fra personlig pleje til praktisk hjælp giver kvalitet til de liv, du er en del af.

SOSU-assistent

Har du blik for helheden og vil du tage ansvar? Som SOSU-assistent sikrer du, at borgeren får det bedste forløb i mødet med sundhedsvæsenet – hele vejen igennem. I arbejdet med ældre, syge eller handicappede, er du nøglepersonen, der kan motivere, koordinere og udføre opgaver inden for grundlæggende pleje og rehabilitering.

EUX-velfærd

Du får travlt med både hænder og hoved på en EUX – Velfærd. Her kombinerer du uddannelsen til SOSU-assistent med en studentereksamen. Det betyder, at du kan arbejde som SOSU-assistent eller læse videre.

Pædagogisk assistent

Vil du arbejde pædagogisk med kreative og fysiske aktiviteter? Som pædagogisk assistent går leg og ansvar hånd i hånd, når du planlægger, gennemfører og evaluerer forskellige aktiviteter. Du er god til at kommunikere, uanset om du arbejder med børn, unge eller ældre med særlige behov.