Elevdemokrati

Du har mulighed for at engagere dig i demokratiet på SOPU. Læs mere her

 

Hjælp og vejledning

Personalet på SOPU er altid klar til at hjælpe dig på vej. Måske du skal tale med administration eller vejledning om SU, din personlige uddannelsesplan eller spørgsmål vedr. ferieafholdelse. Måske du har brug for hjælp og støtte til at gennemføre din uddannelse. Tag fat i din kontaktlærer, og få den information du har brug for – eller kig videre her på SOPU.dk

 

Mødetider

Der er lidt forskellige mødetider på SOPU’s forskellige adresser.

  • Milnersvej + Munkeengen kl. 8.15
  • Skelbækgade 1. sal kl. 8.45  /  2. sal kl. 8   /  3. sal kl. 8.15. På den måde er der plads til os alle i kantinen ved frokosttid.
  • Frederikssund kl. 8.05

 

Studiekort

I forbindelse med din uddannelsesstart på SOPU, får du et studiekort.

 

PC, print og kopi

Skolen stiller et antal bærbare PC´ere til rådighed for de elever, der ikke har deres egen PC med i skole. Du får udleveret UNI-login til netværk og Elevplan, når du starter på skolen. Hvis du har problemer med din UNI-login kan din underviser nulstille dig.

Dit studiekort er også dit print-/kopikort. Der er 50 kopier på til en start, derefter kan du købe ekstra på print.sopu.dk

 

Parkering

Hvis du kommer til skolen på cykel, skal du parkere cyklen i de områder, der er indrettet til det. I Skelbækgade er der en stor cykelparkeringskælder og cykler skal parkeres dér. På Milnersvej og på Munkeengen er der særlige områder til cykelparkering.

Der er forskellige regler for bilparkering på SOPU’s adresser. På Munkeengen skal du have en parkeringstilladelse. På Milnersvej er der fri parkering, bortset fra enkelte, afmærkede pladser. I Skelbækgade har skolen ingen parkeringsplads, og der er begrænset parkering i området.