Introdage for 8. klasser

Share

Intro for 8. klasser

Introdage for 8. klasser 2018

8. klasses Skills 2. og 3. introdag er for 8. klasser i hovedstadsregionen og bliver afholdt fra uge 2 til uge 24.

Besøgene skal gennem introduktion til forskellige uddannelser hjælpe eleverne med at afklare deres valg af uddannelse efter grundskolen. Det er obligatorisk at deltage.

I løbet af dagene får eleverne indblik i undervisningen på SOPU, det sociale og faglige miljø og oplever kombinationen af teori og praksis. Eleverne får en introduktion til, hvad en erhvervsuddannelse er, og hvad det kræver at gå på en erhvervsuddannelse.

På introdagene skal eleverne arbejde med en fiktiv musikfestival, ”Copenhagen Loud Festival”. På den første af dagene vil der være opgaver, der relaterer sig til alle de fire hovedindgange til erhvervsuddannelserne. På andendagen vil opgaverne have fokus på det SOSU-faglige.

PRAKTISK: 

Elever, der deltager i 8. klasses Skills 2. og 3. introdag på SOPU Nordsjælland i Hillerød, skal møde på Munkeengen 22, 3400 Hillerød. Her vil de blive modtaget af deres undervisere. Dagen starter kl. 10.00 og slutter kl 14.00. 

Elever, der deltager i i 8. klasses Skills 2. og 3. introdag på SOPU København, skal møde i Skelbækgade 1, på Vesterbro. Her vil de blive modtaget af deres undervisere. Dagen starter kl. 9.00 og slutter kl 14.00.