Introdage for 8. klasser

Share

Intro for 8. klasser

I uge 36-39 får SOPU besøg af omkring 60 8. klasser fra grundskoler i hovedstadsregionen. Besøgene er en del af et større tiltag, som skal introducere grundskoleelever til erhvervsuddannelserne for at få flere til at vælge denne uddannelsesvej. I alt skal 13.600 elever i regionen igennem en introdag for at opleve hverdagen på en erhvervsskole.

 

På introdagene vil der samtidigt være indledende runder til den såkaldte Skills Stafet, hvor de unge skal dyste i tremands-hold i forskellige praktiske færdigheder. Vinderne af stafetten skal mødes med hold fra resten af Danmark, når finalen bliver afholdt i forbindelse med DM i Skills.

 

DM i Skills, introdagene og Skills Stafetten arrangeres af SkillsDenmark, Region Hovedstaden og Københavns Kommune i samarbejde med regionens erhvervsskoler, UU-centre, kommuner og grundskoler.

 

Elever, der deltager i Skills Stafet på SOPU Nordsjælland i Hillerød, skal møde på Munkeengen 22, 3400 Hillerød. Her vil I blive modtaget af jeres undervisere. Dagen starter kl. 9.00 og slutter kl 14.00. 

 

Elever, der deltager i Skills Stafet på SOPU København, skal møde i Skelbækgade 1 i København. Her vil I blive modtaget af jeres undervisere. Dagen starter kl. 9.00 og slutter kl 14.00 og der  er mulighed for at købe frokost i kantinen.