10. klasse på SOPU

Share

10. klasse

10. klasse på SOPU – skolen du ikke vil hjem fra

En 10. klasse på SOPU er dit første år på vej mod din drømmeuddannelse.

Du får indblik i erhvervsuddannelserne – særligt indgangen ‘Omsorg, sundhed og pædagogik’ – og dermed mulighed for at afklare din fremtid.

20/20 kan tages i København og i Hillerød. EUD 10 kan kun tages i København. 

 

Du kan vælge mellem 2 forskellige 10. klasser: 

Som 20/20 elever tager du både en 10. klasse, der åbner døren til gymnasium/HF, og et grundforløb, der giver adgang til alle erhvervsuddannelser i Danmark. Du bliver afklaret i dit valg af uddannelse, styrker dine faglige kompetencer og så tager du 2 uddannelser på en gang. 

Du kan få styr på, hvad du kan, og hvad du vil. Og du kan gøre dig parat til en uddannelse inden for sundhed, omsorg og pædagogik.

Adgangskrav 
Du skal have 9. klasse med karaktergennemsnit på 2 i både dansk (G-niveau) og matematik (G-niveau) fra folkeskolen, og du skal være uddannelsesparat.

20/20 kan tages i København og i Hillerød.

Som EUD 10-elev får du en 10. klasse samt introduktion til erhvervsfagene på grundforløb og op til 6 ugers brobygning.

EUD-10 er for dig, der måske har brug for at forbedre dine karakterer, eller vil udvikle dine personlige og sociale kompetencer, mens du finder ud af, hvor du er på vej hen.

Adgangskrav til EUD 10 
Du skal have 9. klasse.

EUD 10 kan kun tages i København.

 

Læringsmiljø

I 10. klasse tager vi udgangspunkt i din drøm, din læringsstil og dit potentiale for at lære. Vi arbejder i et åbent læringsmiljø, som du er med til at skabe. I løbet af en skoledag bliver du hele tiden udfordret. Du kommer helt sikkert i ukendte situationer, hvor ingen kan være ekspert. Dette giver en masse sjov og grin, der bringer os tættere sammen i et læringsfællesskab.

Vi bruger læringsmetoder fra vores hoveduddannelser i form af projekter med innovation, storyline og cases. På den måde bliver du fagligt dygtigere, og samtidig lærer du, hvordan man arbejder godt i åbne læringsmiljøer. Det får du brug for på din vej videre igennem uddannelsessystemet. Du lærer at få gode idéer og arbejde sammen med andre. Her er i princippet ingen lektier. Dem laver du i løbet af dagen ved at deltage i de forskellige aktiviteter i undervisningen sammen med de andre elever og undervisere. 

 

Du kan læse vores konceptbeskrivelse for 10. klasse her.

 

 

Adresser:

København: Skelbækgade 1, 1717 København V.

Hillerød: Munkeengen 22, 3400 Hillerød